Beste cursisten, Na overleg met onze cursusgevers, bestuur en de directie van DC Liberty hebben wij besloten om NIET van start te gaan met onze cursussen in september 2020. De huidige stand van zaken in verband met Covid 19 laten ons niet toe om op een veilige manier onze cursussen aan te bieden aan onze cursisten, er zeker rekening mee houdende dat het overgrote deel van onze mensen behoren tot de meest kwetsbare groep. We hadden gehoopt het 30 jarig bestaan van onze cursuswerking op een meer positieve manier te kunnen vieren maar de omstandigheden hebben daar anders over beslist. In december 2020 zullen wij de toestand terug evalueren en dan eventueel terug starten met onze taal en computercursussen op 11 januari 2021. Wij houden u in elk geval op de hoogte en wij hopen dat u en uw naasten deze moeilijke tijd doorkomen in de best mogelijke omstandigheden

de Notedop vzw, gesticht in 1990.

logo

cursuswerking@notedop.be

+32(0) 499-73.97.13

fb.me/DeNotedopvzw

logo

cursuswerking@notedop.be

+32(0) 499-73.97.13

fb.me/DeNotedopvzw

Talen

Talen

Taalcursussen:

– Deze cursussen bestaan uit circa 30 cursusdagen.
– Elke cursusdag duurt gemiddeld 2:30u
– Naargelang het gekozen taalcursus hebt u de keuze uit verschillende niveaus (moeilijkheidsgraad).

Niveau 1…

Elementaire kennis: Deze cursussen zijn bedoeld om je wegwijs te maken in een vreemde taal zodat je je uit de slag kan trekken als een anderstalige je aanspreekt om b.v. de weg te vragen, om boodschappen te doen enz….

Niveau 2 en hoger…

Deze cursussen is een verder zetten van wat je bij de elementaire kennis geleerd hebt. Na deze cursus kan je eenvoudige gesprekken voeren.
Conversatie: Hier wordt getracht in de vreemde taal te denken en de dagelijkse zaken te verwoorden.

Detailoverzicht...

Detailoverzicht...

fr
de
it
vlagengels
es
TaalcursussenAantal cursusdagenPrijs
Duits3060€
Engels3060€
Frans3060€
Italiaans3060€
Spaans3060€