Beste cursisten, Na overleg met onze cursusgevers, bestuur en de directie van DC Liberty hebben wij besloten om NIET van start te gaan met onze cursussen in september 2020. De huidige stand van zaken in verband met Covid 19 laten ons niet toe om op een veilige manier onze cursussen aan te bieden aan onze cursisten, er zeker rekening mee houdende dat het overgrote deel van onze mensen behoren tot de meest kwetsbare groep. We hadden gehoopt het 30 jarig bestaan van onze cursuswerking op een meer positieve manier te kunnen vieren maar de omstandigheden hebben daar anders over beslist. In december 2020 zullen wij de toestand terug evalueren en dan eventueel terug starten met onze taal en computercursussen op 11 januari 2021. Wij houden u in elk geval op de hoogte en wij hopen dat u en uw naasten deze moeilijke tijd doorkomen in de best mogelijke omstandigheden

de Notedop vzw, gesticht in 1990.

logo

cursuswerking@notedop.be

+32(0) 499-73.97.13

fb.me/DeNotedopvzw

logo

cursuswerking@notedop.be

+32(0) 499-73.97.13

fb.me/DeNotedopvzw

PC

PC

Pc/Computer:

Voor beginners: De beginners die aan deze cursus willen deelnemen dienen best thuis over een computer/laptop te beschikken.
Bij deze cursus leer je een pc opstarten, wat het bureaublad is, mappen maken, wat het configuratiescherm is, hoe men fouten kan oplossen en de start van de programma’s voor tekstverwerking, het rekenblad enz…..

Voor gevorderden: Hier zal getracht worden een beter inzicht te geven in de programma’s die werken onder Windows: Word, Excel en PowerPoint, internet, maar waar ook de vragen van de cursisten volop aan bod komen.

Detailoverzicht...

Detailoverzicht...

PC Algemeen (15 weken):

  • Deze cursus leert jou omgaan met de computer of laptop en biedt een hele mooie basis van hoe je de computer opstart en afsluit, eveneens het gebruik van internet en bepaalde programma’s.

Inloopnamiddagen (iedere woensdag):

  • Toch nog een onopgeloste vraag? Deze namidagen zijn specifiek in het leven geroepen om deze te behandelen…
CursusAantal cursusdagenPrijs
PC_Algemeen1540€
InloopnamiddagenIedere woensdag4€